Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MIDI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MIDI. Als je het bestand wilt openen MIDI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MIDI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MIDI-sequention Sound Format N/A

Wat is een bestand MIDI?

Standaard MIDI (Musical Instrument Digital Interface) bestand dat wordt gebruikt door MIDI hardware apparaten, evenals muziek authoring en afspeelprogramma's. Bevat muziekgegevens, zoals welke notities worden gespeeld, wanneer ze worden afgespeeld, hoe lang elke notitie wordt gehouden en de snelheid van elke noot.

MIDI-bestanden worden gebruikt voor interoperabiliteit tussen verschillende soorten softwareprogramma's en hardwareapparaten. Ze kunnen ook controledata voor een apparaat bevatten. Zo kan bijvoorbeeld een MIDI-bestand worden gebruikt om instrumenten op een MIDI-programma of apparaat te schakelen.

MIDI-bestanden kunnen worden afgespeeld met software-instrumenten, maar ze bevatten geen echte audiodata.

MIDI-bestanden gebruiken ook de .MID-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen MIDI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MIDI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MIDI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MIDI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MIDI openen

Andere problemen met een bestand MIDI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MIDI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MIDI:

  • het gekozen bestand MIDI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MIDI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MIDI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MIDI
MIDI naar MID