Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MIF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MIF. Als je het bestand wilt openen MIF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MIF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ImageMagick Image Format Format Pitney Bowes Software

Wat is een bestand MIF?

Bestandsformaat gebruikt door MapInfo mapping en geografische analyse software. Hiermee wordt een kaartvisualisatie opgeslagen in een formaat dat kan worden herkend door toepassingen van derden. Gebruikt als uitwisselingsformaat tussen GIS-applicaties.

MapInfo wordt gebruikt voor het genereren van visualisaties van een verscheidenheid aan datasets, waaronder demografische statistieken, civiele ingenieursinformatie (wegen, waterleiding, enz.) En bedrijfsinformatiedata.

MIF-bestanden worden soms vergezeld van een .MID (MapInfo data) bestand dat extra ruimtelijke gegevens bevat.

Hoe een bestand openen MIF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MIF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MIF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MIF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MIF openen

Andere problemen met een bestand MIF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MIF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MIF:

  • het gekozen bestand MIF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MIF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MIF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MIF
MIF naar BOOK