Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MIG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MIG. Als je het bestand wilt openen MIG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MIG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Easy Transfer Migration Data Format Microsoft

Wat is een bestand MIG?

Bestand aangemaakt door Windows Easy Transfer of Microsoft User State Migration Tool (USMT), waarbij beide gebruikers Windows-gebruikers kunnen migreren van gebruikersgegevens van een Windows-besturingssysteem naar een ander. Bevat gebruikersaccounts, programma-instellingen, besturingssysteeminstellingen, bestanden, mappen en registersleutels.

USMT wordt vaak gebruikt om grote implementaties te migreren, terwijl Windows Easy Transfer wordt gebruikt om één computer tegelijk te migreren. MIG-bestanden kunnen op afstand worden opgeslagen, lokaal of direct op de bestemmingscomputer tijdens het migratieproces.

MIG-bestanden worden gebruikt voor upgrades van Windows-besturingssystemen.

Hoe een bestand openen MIG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MIG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MIG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MIG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MIG openen

Andere problemen met een bestand MIG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MIG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MIG:

  • het gekozen bestand MIG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MIG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MIG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand