Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MII Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MII. Als je het bestand wilt openen MII, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MII

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo Wii Virtual Avatar Format Nintendo

Wat is een bestand MII?

Virtuele avatar gebruikt door het Nintendo Wii gaming console systeem. Beveiligt eigenschappen voor de avatar, zoals de geslacht, haarkleur, huidskleur, gelaatstrekken en oogtype. Wordt gebruikt om aangepaste karakters op te slaan die gecontroleerd en geanimeerd worden tijdens de Wii gameplay.

Wii avatars kunnen worden gemaakt met behulp van het Mii Channel programma voor het Wii platform. Daarnaast bestaan ​​er enkele MII-bestandsreditors voor pc's, maar Nintendo ondersteunt geen handmatige oprichting en wijziging van MII-bestanden.

De desktopversie van My Avatar Editor vereist een installatie van Adobe AIR.

Hoe een bestand openen MII?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MII niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MII lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MII associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MII openen

Andere problemen met een bestand MII

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MII bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MII:

  • het gekozen bestand MII is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MII met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MII bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand