Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MIM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MIM. Als je het bestand wilt openen MIM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MIM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Multi-Purpose Internet Mail Extensions Format Internet Engineering Task Force

Wat is een bestand MIM?

Een MIM-bestand is een gecodeerd bestand dat wordt gebruikt door e-mailprogramma's die 8-bits gegevens of andere tekens bevatten naast de Amerikaanse ASCII-tekenset. Het wordt gebruikt om 8-bits inhoud te ondersteunen, zoals bestandsbijlagen, in plaats van standaard 7-bits berichten die normaal gesproken via e-mail worden verzonden. MIM-bestanden bevatten typisch de MIME-versie, het inhoudstype en de coderingsmethode.

MIM-bestanden kunnen ofwel als onderdeel van een e-mailbericht verschijnen, of ze kunnen als een aparte bijlage worden opgenomen. Ze worden vaak automatisch gedecodeerd door e-mailprogramma's, maar kunnen ook worden gedecodeerd met behulp van een apart decoderingsprogramma.

Hoe een bestand openen MIM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MIM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MIM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MIM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MIM openen

Andere problemen met een bestand MIM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MIM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MIM:

  • het gekozen bestand MIM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MIM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MIM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand