Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MIME Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MIME. Als je het bestand wilt openen MIME, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MIME

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Multi-Purpose Internet Mail Extensions (MIME) File Format Format (RFC822) The Internet Engineering Task Force

Wat is een bestand MIME?

Gecodeerd bestand gebruikt door e-mailprogramma's. Bevat 8-bits gecodeerde gegevens, inclusief karakters anders dan de Amerikaanse ASCII-tekenset. Wordt gebruikt om bijlagen te ondersteunen en een rijkere tekenset in plaats van standaard 7-bits berichten die normaal gesproken via e-mail worden verzonden.

MIME-bestanden kunnen vaak worden gedecodeerd met behulp van een bestandskompressieprogramma als ze niet eerst herkend worden door het e-mailprogramma.

MIME-bestanden worden meer vaak gezien met behulp van een .MIM-extensie.

Hoe een bestand openen MIME?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MIME niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MIME lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MIME associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MIME openen

Andere problemen met een bestand MIME

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MIME bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MIME:

  • het gekozen bestand MIME is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MIME met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MIME bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand