Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MINESWEEPERSAVE-MS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MINESWEEPERSAVE-MS. Als je het bestand wilt openen MINESWEEPERSAVE-MS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MINESWEEPERSAVE-MS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft MineSweeper Save Format Microsoft

Wat is een bestand MINESWEEPERSAVE-MS?

Opgeslagen game bestand gemaakt door Minesweeper, een klassiek puzzelspelletje bijgevoegd bij Microsoft Windows. Opslaat de toestand van de map van de mijnenveger, inclusief geopenblooieerde blokken, gemarkeerde blokken en de verstreken tijd. Gebruikt om de laatste geopende spelstatus te herstellen wanneer het programma is gesloten.

U kunt Minesweeper-opgeslagen spellen niet opslaan in het Minesweeper-programma-menu. In plaats daarvan, wanneer het programma wordt afgesloten, wordt het gevraagd of de gebruiker de huidige staat wilt opslaan. Als de gebruiker ervoor kiest om de staat op te slaan, hervat het spel de volgende keer dat het programma wordt geopend.

In Windows 7 worden de bestanden van MINESWEEPER-MS standaard opgeslagen in de volgende map: [gebruiker] Opgeslagen SpellenMicrosoft GamesMinesweeper.

Hoe een bestand openen MINESWEEPERSAVE-MS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MINESWEEPERSAVE-MS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MINESWEEPERSAVE-MS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MINESWEEPERSAVE-MS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MINESWEEPERSAVE-MS openen

Andere problemen met een bestand MINESWEEPERSAVE-MS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MINESWEEPERSAVE-MS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MINESWEEPERSAVE-MS:

  • het gekozen bestand MINESWEEPERSAVE-MS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MINESWEEPERSAVE-MS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MINESWEEPERSAVE-MS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand