Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MINIPSF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MINIPSF. Als je het bestand wilt openen MINIPSF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MINIPSF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Miniature PlayStation Sound Format N/A

Wat is een bestand MINIPSF?

Audio bestand vergelijkbaar met een .PSF (Portable Sound File) bestand. Bevat ingevoerde sequentiedata voor liedjes uit .PSFLIB-bestanden die in dezelfde map staan. Moet toegang hebben tot driver code en geluidsbanken van PSFLIB-bestanden om te kunnen werken. Kan zlib gecomprimeerd worden om ruimte te besparen en efficiëntie te verhogen. Algemeen gebruikt door Sony PlayStation, een videogamesconsole.

Hoe een bestand openen MINIPSF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MINIPSF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MINIPSF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MINIPSF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MINIPSF openen

Andere problemen met een bestand MINIPSF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MINIPSF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MINIPSF:

  • het gekozen bestand MINIPSF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MINIPSF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MINIPSF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand