Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MINIPSF2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MINIPSF2. Als je het bestand wilt openen MINIPSF2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MINIPSF2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Miniature PlayStation Sound Format N/A

Wat is een bestand MINIPSF2?

Bestand aangemaakt om audio te spelen, vergelijkbaar met een .PSF2 bestand. Bevat ingevoerde sequentiedata voor liedjes uit .PSFLIB2-bestanden die in dezelfde map staan. Om goed te kunnen werken, moeten MINIPSF2-bestanden toegang hebben tot stuurprogramma's en geluidsbanken uit PSFLIB2-bestanden. Kan zlib gecomprimeerd worden om ruimte te besparen en efficiëntie te verhogen. Algemeen gebruikt door Sony PlayStation 2, een videogamesconsole. Nieuwere versie van het .MINIPSF bestand.

De Nullsoft Winamp-, XMPlay- en XMMS-applicaties vereisen allemaal de plug-in voor zeer experimenteel.

Hoe een bestand openen MINIPSF2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MINIPSF2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MINIPSF2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MINIPSF2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MINIPSF2 openen

Andere problemen met een bestand MINIPSF2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MINIPSF2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MINIPSF2:

  • het gekozen bestand MINIPSF2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MINIPSF2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MINIPSF2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand