Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MINIUSF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MINIUSF. Als je het bestand wilt openen MINIUSF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MINIUSF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo 64 Song Format N/A

Wat is een bestand MINIUSF?

Muziekbestand van een Nintendo 64 spel. Geformatteerd op een .MIDI bestand. Vaak geladen met een bijbehorend .USFLIB bestand, dat een lijst bevat van liedjes van een specifiek N64 spel. Kan worden gescheurd van een N64 ROM en afgespeeld op een computer met behulp van een ondersteunende audiospeler.

Hoe een bestand openen MINIUSF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MINIUSF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MINIUSF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MINIUSF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MINIUSF openen

Andere problemen met een bestand MINIUSF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MINIUSF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MINIUSF:

  • het gekozen bestand MINIUSF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MINIUSF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MINIUSF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand