Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MIO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MIO. Als je het bestand wilt openen MIO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MIO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MIO Multimedia Format Mioplanet Technologies

Wat is een bestand MIO?

Applicatiebestand gebouwd door MioFactory, softwarepakket dat gebruikt wordt om applicaties voor het gratis MioEngine-platform te ontwikkelen. Bewaart alle applicatiebestanden in een enkel archief dat onafhankelijk kan worden uitgevoerd in MioEngine. Gewoonlijk gebruikt widgets, screensavers en andere Windows-toepassingen.

MIO-bestanden bevatten uitvoerbare code en toepassingsbronnen, zoals afbeeldingen, video-, audio- en andere gegevensbestanden. Ze bevatten ook een XML-configuratiebestand, waarmee gebruikers de instellingen kunnen bijwerken zonder de applicatie opnieuw op te bouwen.

Wanneer MioFactory een MIO-bestand bouwt, creëert het een bestand met de naam identity.Kexe die de programmacode voor de toepassing bevat. Dit bestand is geschreven in MioScript, een scripttaal die door MioEngine wordt geïnterpreteerd.

Om MIO-bestanden te kunnen uitvoeren, moet u de naam Méngine.Exe (het MioEngine-platform uitvoerbaar) hernoemen naar hetzelfde bestandsnaamvoorvoegsel als het doel MIO-bestand. Bijvoorbeeld, "myWidget.Mio" kan worden uitgevoerd wanneer "mioEngine.Exe" hernoemd wordt naar "myWidget.Exe".

Hoe een bestand openen MIO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MIO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MIO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MIO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MIO openen

Andere problemen met een bestand MIO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MIO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MIO:

  • het gekozen bestand MIO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MIO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MIO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand