Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MIP. Als je het bestand wilt openen MIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel PaintShop Pro Multiple Image Print Format Corel

Wat is een bestand MIP?

Afbeeldingbestand dat oorspronkelijk is gemaakt voor Paint Shop Pro, een beeldbewerkingsprogramma dat nu bekend staat als PaintShop Photo Pro. Bevat meerdere resoluties van hetzelfde .BMP-beeld. Vaak gebruikt voor textuur mapping doeleinden.

MIP-bestanden laten gebruikers toe om afbeeldingen op te slaan die zijn geoptimaliseerd voor specifieke maten. Op deze manier hoeven beelden niet te worden getrokken of gecomprimeerd om te passen. Bijvoorbeeld, een 512x512 pixel MIP-afbeelding kan ook een 32x32-pixelversie bevatten voor een thumbnail-logo.

Hoe een bestand openen MIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MIP openen

Andere problemen met een bestand MIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MIP:

  • het gekozen bestand MIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand