Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MIR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MIR. Als je het bestand wilt openen MIR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MIR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mini Image Ripper Disk Image Format Mini-Image Ripper

Wat is een bestand MIR?

Disc-afbeelding gemaakt door Mini-Image Ripper (MIR), een programma dat SafeDisc-game discs omzetten in kleine discbeelden. Beveelt de spelgegevens en sluit de gegevens op de disc die niet specifiek voor het spel is gebruikt. Maakt een mini-schijf van ongeveer 23 MB in grootte.

MIR disc-beelden kunnen voor sommige SafeDisc-schijven werken, maar de Mini-Image Ripper-documentatie geeft aan dat het niet voor alle spellen die in het SafeDisc-formaat zijn opgeslagen, zullen werken. Sommige MIR-bestanden kunnen worden geopend met DAEMON Tools, maar het programma bevat geen MIR-formaat in de ondersteunde formaatlijst.

SafeDisc is een DRM-beschermingsformaat dat is gemaakt door Macrovision.

Hoe een bestand openen MIR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MIR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MIR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MIR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MIR openen

Andere problemen met een bestand MIR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MIR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MIR:

  • het gekozen bestand MIR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MIR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MIR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand