Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MIX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MIX. Als je het bestand wilt openen MIX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MIX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft PhotoDraw Image Microsoft

Wat is een bestand MIX?

Vector afbeelding gemaakt door PhotoDraw 2000, een tekeningprogramma bij Microsoft Office 2000. Ondersteunt zowel vector- als rasterafbeeldingen. Wordt gebruikt voor het opslaan van afbeeldingen die in Microsoft Office-documenten kunnen worden opgenomen.

MIX-bestanden werden oorspronkelijk ontworpen voor gebruik met Microsoft Picture It!, De voorganger van PhotoDraw 2000. Picture It! Wordt onderdeel van de Microsoft Digital Image Suite, die in 2006 is stopgezet. Veel van de functies van de suite zijn echter opgenomen in het Windows Vista-besturingssysteem.

PhotoDraw 2000 werd gestaakt na versie 2.

Hoe een bestand openen MIX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MIX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MIX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MIX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MIX openen

Andere problemen met een bestand MIX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MIX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MIX:

  • het gekozen bestand MIX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MIX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MIX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MIX
MIX naar JPEGMIX naar JPG