Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MJD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MJD. Als je het bestand wilt openen MJD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MJD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Acrobat MIME Encoded Job Definition Format Adobe Systems

Wat is een bestand MJD?

Pakketbestand aangemaakt door Adobe Acrobat, een PDF-editing en publicatie programma. Bevat een MIME-gecodeerd archief van PDF-documenten en een .JDF-jobbilletbestand. Wordt gebruikt voor het overzetten van documenten die werkstroompakketen over FTP en e-mail verzenden.

Aangezien er vaak meerdere groepen betrokken zijn bij het afdrukproces, kunnen MJD-bestanden worden gebruikt als platform onafhankelijk formaat dat veilig is voor bezorging via e-mail en internet. Wanneer u een MJD-bestand ontvangt, kunt u deze openen in Acrobat om de inhoud van het pakket te extraheren en te bekijken.

Hoe een bestand openen MJD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MJD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MJD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MJD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MJD openen

Andere problemen met een bestand MJD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MJD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MJD:

  • het gekozen bestand MJD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MJD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MJD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand