Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MJP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MJP. Als je het bestand wilt openen MJP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MJP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
VTech MJP Video Format LG

Wat is een bestand MJP?

Motion JPEG-videoformaat dat videolijsten opslaat met .JPG-compressie. Gebruikt door LG mobiele telefoons om video te vangen en op te slaan. Opgeslagen in een eigen formaat dat niet wordt ondersteund door mijn meeste video-afspeelprogramma's.

Hoe een bestand openen MJP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MJP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MJP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MJP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MJP openen

Andere problemen met een bestand MJP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MJP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MJP:

  • het gekozen bestand MJP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MJP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MJP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand