Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MK3D Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MK3D. Als je het bestand wilt openen MK3D, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MK3D

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Matroska MKV 3D Stereoscopic Video Format Matroska

Wat is een bestand MK3D?

Stereoscopisch 3D-videobestand dat is gemaakt in het Matroska 3D (MK3D) formaat, dat wordt gebruikt voor het opslaan van 3D-inhoud. Gebruikt de standaard .MKV-container maar bevat een StereoMode-veld voor het specifieke formaat van de bijgeleverde 3D-video (eG, naast elkaar (linker oog is eerst), bovenste bodem (rechter oog is eerst), enz.).

Hoe een bestand openen MK3D?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MK3D niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MK3D lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MK3D associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MK3D openen

Andere problemen met een bestand MK3D

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MK3D bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MK3D:

  • het gekozen bestand MK3D is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MK3D met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MK3D bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand