Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MK4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MK4. Als je het bestand wilt openen MK4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MK4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Schiller Medilog ECG Raw Data Format Schiller

Wat is een bestand MK4?

Bestand aangemaakt door een Schiller medilog ECG (Electrocardiography) apparaat, dat wordt gebruikt om hartslaggegevens op te nemen. Bevat rauwe data die wordt gevangen door een 3 of 7-kanaals ECG-apparaat, wanneer deze aangesloten is op een menselijk subject. Kan worden weergegeven in de bijbehorende medilog DARWIN software.

Bestanden met de .M12-extensie worden gebruikt om gegevens van een 12-kanaals ECG op te slaan.

Hoe een bestand openen MK4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MK4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MK4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MK4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MK4 openen

Andere problemen met een bestand MK4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MK4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MK4:

  • het gekozen bestand MK4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MK4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MK4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand