Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MKA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MKA. Als je het bestand wilt openen MKA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MKA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Matroska Audio Format Matroska

Wat is een bestand MKA?

Audio-containerformaat dat meerdere typen audio-compressiealgoritmen ondersteunt. Gerelateerd aan het .MKV video formaat, maar bevat alleen audio data.

MKA audio bestanden kunnen ook worden gespeeld op Palm, Symbian en Pocket PC mobiele apparaten met behulp van de CorePlayer Mobile software.

Hoe een bestand openen MKA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MKA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MKA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MKA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MKA openen

Andere problemen met een bestand MKA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MKA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MKA:

  • het gekozen bestand MKA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MKA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MKA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand