Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MKV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MKV. Als je het bestand wilt openen MKV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MKV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Matroska Video-audio Multimedia Format Matroska

Wat is een bestand MKV?

Een MKV-bestand is een video-containerformaat die vergelijkbaar is met de .AVI-, .ASF- en .MOV-formaten. Het ondersteunt verschillende typen audio en video codecs en kan onder andere .SRT, .SSA, of .USF (Universal Subtitle Format) ondertitels bevatten. MKV-bestanden ondersteunen ook VobSub-ondertitels van dvd's.

Het Matroska video formaat is populair geworden in de anime fan-subbing community (waar gebruikers ondertitels maken), omdat het meerdere audio- en ondertiteling tracks ondersteunt in hetzelfde bestand. DivX Player ondersteunt MKV-bestanden op zowel Mac als Windows-systemen. MKV-bestanden kunnen ook worden gespeeld op Palm, Symbian en Pocket PC mobiele apparaten met behulp van de CorePlayer Mobile software.

Hoe een bestand openen MKV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MKV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MKV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MKV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MKV openen

Andere problemen met een bestand MKV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MKV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MKV:

  • het gekozen bestand MKV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MKV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MKV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MKV
MKV naar AVIMKV naar 3GPMKV naar DASHMKV naar FLVMKV naar H264MKV naar M2TSMKV naar MKV3DMKV naar MOVMKV naar MP4MKV naar MPEGMKV naar MPGMKV naar MTSMKV naar TSMKV naar VOBMKV naar WMV