Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ML. Als je het bestand wilt openen ML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ML Language Source Code Format Robin Milner

Wat is een bestand ML?

Tekstbestand geschreven in ML, een functionele programmeertaal. Kan worden geschreven met behulp van Standard ML (SML) of een van meerdere rassen in de ML-familie, waaronder Caml, Objective Caml (OCaml), JoCaml, Extended ML en MacroML. Vaak gebruikt in taalontwerp voor het ontwikkelen van compilers of andere broncode tolken. Ook gebruikt in academische omgevingen voor het bewijzen van theorieën.

Hoewel er veel varianten van ML zijn, is OCaml de meest populaire versie.

Microsoft's F # -taal maakt deel uit van de ML-familie, aangezien het een afgeleide van ML is. F # is grotendeels verenigbaar met OCaml.

Hoe een bestand openen ML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ML openen

Andere problemen met een bestand ML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ML:

  • het gekozen bestand ML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand