Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MLC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MLC. Als je het bestand wilt openen MLC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MLC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Language Interface Pack Format Microsoft

Wat is een bestand MLC?

Taalinterfacepakket (LIP) bestand dat wordt gebruikt door het Windows-besturingssysteem. Bevat vertaalinformatie waarmee een gebruikersinterface in een bepaalde taal kan worden gepresenteerd. Wordt gebruikt voor het lokaliseren van Windows-besturingssystemen.

Elke LIP vereist de installatie van een basistaal, die de brontaal is die gebruikt wordt om de vertaling voor de gebruikersinterface te maken. LIPs vertalen vaak alleen een subset van gebruikersinterfaceelementen.

LIP's moeten worden gebruikt door het besturingssysteem dat ze ondersteunen. Windows Vista LIP's kunnen bijvoorbeeld niet worden gebruikt in Windows 7.

Hoe een bestand openen MLC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MLC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MLC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MLC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MLC openen

Andere problemen met een bestand MLC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MLC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MLC:

  • het gekozen bestand MLC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MLC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MLC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand