Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MLP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MLP. Als je het bestand wilt openen MLP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MLP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Meridian Lossless Packing Audio Format Meridian Audio

Wat is een bestand MLP?

Audio-bestand gecodeerd met behulp van pulskodemodulatie (PCM) en gecomprimeerd met behulp van het compressiealgoritme Meridian Lossless Packing (MLP). Gewoonlijk gebruikt voor Blu-ray en DVD-Audio inhoud. Biedt een gemiddelde van ongeveer 2: 1 compressie in vergelijking met het oorspronkelijke PCM audio bestand.

Het MLP-compressiealgoritme is ontwikkeld door Meridian Audio. MLP-bestanden kunnen worden gemaakt met behulp van Meridian's MLP Encoder.

Hoe een bestand openen MLP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MLP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MLP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MLP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MLP openen

Andere problemen met een bestand MLP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MLP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MLP:

  • het gekozen bestand MLP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MLP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MLP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand