Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MM. Als je het bestand wilt openen MM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Xcode Core Objective-C Program Source Code Format N/A

Wat is een bestand MM?

Broncode bestand geschreven in zowel de Objective-C en C ++-programmeertaal. Afwijkt van een .M bestand, dat alleen Objective-C code bevat. Gebruikt voor het opnemen van C ++-code binnen Mac-gebaseerde applicaties.

Hoe een bestand openen MM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MM openen

Andere problemen met een bestand MM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MM:

  • het gekozen bestand MM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand