• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MMA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MMA. Als je het bestand wilt openen MMA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MMA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Master Album Maker Album Format Intrepid Mouse

Wat is een bestand MMA?

Digitale fotoalbum gemaakt door de Master Album Maker-software van Intrepid Mouse. Bevat meerdere afbeeldingen en hun weergave eigenschappen. Wordt gebruikt voor het delen van foto's met vrienden en familie. Kan bekeken worden met 3D-pagina-effecten.

MMA-bestanden opslaan de gepubliceerde versie van .MMP-bestanden.

Hoe een bestand openen MMA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MMA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MMA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MMA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MMA openen

Andere problemen met een bestand MMA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MMA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MMA:

  • het gekozen bestand MMA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MMA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MMA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand