Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MMC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MMC. Als je het bestand wilt openen MMC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MMC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office XP Media Content Format Microsoft

Wat is een bestand MMC?

Bevat een verzameling afbeeldingen (zoals een clipartgalerij) of andere media in een georganiseerd formaat. Typisch opgeslagen in de directory Application DataMicrosoftMedia Catalog.

Een voorbeeld van een MMC-bestand is het catalogusbestand Artgal50.Mmc, dat afbeeldingen, trefwoorden en miniatuurweergaven bevat die door Clip Gallery worden gebruikt.

Hoe een bestand openen MMC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MMC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MMC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MMC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MMC openen

Andere problemen met een bestand MMC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MMC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MMC:

  • het gekozen bestand MMC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MMC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MMC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand