Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MMDC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MMDC. Als je het bestand wilt openen MMDC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MMDC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MediaMonkey Mobile Device Settings Format Ventis Media

Wat is een bestand MMDC?

Instellingen bestand gemaakt door MediaMonkey, een applicatie die wordt gebruikt voor het beheren en afspelen van muziek. Beveiligt een profiel van een mobiel apparaat, dat kan worden gesynchroniseerd met de software om de muziek van het apparaat te downloaden en te converteren. Hiermee kunnen instellingen worden onthouden voor verschillende apparaten.

Hoe een bestand openen MMDC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MMDC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MMDC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MMDC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MMDC openen

Andere problemen met een bestand MMDC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MMDC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MMDC:

  • het gekozen bestand MMDC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MMDC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MMDC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand