Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MME Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MME. Als je het bestand wilt openen MME, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MME

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Multipurpose Internet Mail Extensions Format N/A

Wat is een bestand MME?

Bericht of bestand gecodeerd, zodat het veilig via internet kan worden verzonden. Wordt gewoonlijk gebruikt voor e-mailbijlagen, zodat het bijgevoegde bestand niet wordt beschadigd tijdens de overdracht.

MIME-gecodeerde bestanden hebben meestal een .MIM-extensie.

Hoe een bestand openen MME?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MME niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MME lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MME associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MME openen

Andere problemen met een bestand MME

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MME bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MME:

  • het gekozen bestand MME is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MME met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MME bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand