Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MML. Als je het bestand wilt openen MML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe FrameMaker Format Adobe Systems

Wat is een bestand MML?

Bestand gemaakt met behulp van de Adobe Maker Markup Language (MML). Gebruikt door Adobe FrameMaker, een programma dat gebruikt wordt om grote gestructureerde documenten te maken en te publiceren. Bevat formatteringsinstructies voor pagina-indeling, afbeeldingen, tekst en andere pagina-eigenschappen.

MML-bestanden kunnen in een bestaand FrameMaker-document worden geïmporteerd, of ze worden gebruikt om een ​​nieuwe pagina-indeling te genereren. Ze worden opgeslagen in een ASCII-tekstformaat.

Hoe een bestand openen MML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MML openen

Andere problemen met een bestand MML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MML:

  • het gekozen bestand MML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand