Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MMU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MMU. Als je het bestand wilt openen MMU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MMU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MyPM Merge Data Format Midori Media

Wat is een bestand MMU?

Bestand gemaakt door myPM Merge, een applicatie die wordt gebruikt voor het genereren van Microsoft Word- en Excel-samengevoegde documenten. Bevat een samenvoegingsdefinitie, die een invoerbestand specificeert, instellingen samenvoegt en een uitvoerbestand. Gebruikt voor het opslaan van herbruikbare samenvoegen instellingen.

De MMU-definitie specificeert het invoergegevensbestand in een MS Access- of Excel-indeling en het uitvoerbestand in een Microsoft Excel- of Word-formaat. De samenvoegingsinstellingen omvatten data mapping velden en kunnen aangepaste filters bevatten.

MyPM Merge vereist een installatie van Microsoft Access, Excel en Word. MyPM Merge is echter beëindigd en is niet meer beschikbaar om te downloaden.

Hoe een bestand openen MMU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MMU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MMU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MMU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MMU openen

Andere problemen met een bestand MMU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MMU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MMU:

  • het gekozen bestand MMU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MMU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MMU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand