Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MMV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MMV. Als je het bestand wilt openen MMV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MMV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MicroMV Movie Format Sony

Wat is een bestand MMV?

Videobestand gemaakt door sommige Sony digitale camcorders. Bevat videogegevens die 12 Mbit / s MPEG-2 compressie gebruiken. Kan worden omgezet in andere formaten in verschillende videospeler- en bewerkingsprogramma's.

Sony heeft het gebruik van MicroMV-camcordermodellen in 2006 gestaakt.

Hoe een bestand openen MMV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MMV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MMV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MMV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MMV openen

Andere problemen met een bestand MMV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MMV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MMV:

  • het gekozen bestand MMV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MMV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MMV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MMV
MMV naar AVI