Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MNH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MNH. Als je het bestand wilt openen MNH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MNH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Master Navigator Header Format Sapper Oy

Wat is een bestand MNH?

Geoinformatiedossier dat wordt gebruikt door Master Navigator Software, een GIS-navigatieprogramma. Bevat informatie over een bijbehorend kaartbeeld dat is opgeslagen in .JPG, .PNG, .GIF of een ander beeldformaat. Bewaart gegevens voor de geografische projectie van de afbeelding, evenals de kalibratie-informatie.

Kaartafbeeldingen en MNH-bestanden worden altijd gekoppeld wanneer ze worden gebruikt door Master Navigation Software.

Hoe een bestand openen MNH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MNH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MNH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MNH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MNH openen

Andere problemen met een bestand MNH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MNH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MNH:

  • het gekozen bestand MNH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MNH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MNH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand