Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MNM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MNM. Als je het bestand wilt openen MNM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MNM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk 3D Studio Max Character Studio Marker Name Format Autodesk

Wat is een bestand MNM?

Bevat namen van markers in een 3D-biped karakter samen met hun geassocieerde locatie. Gebruikt door Character Studio, dat deel uitmaakt van het 3ds Max animatieprogramma.

BVH-bestanden worden geformatteerd met behulp van een standaardsyntax die twee kolommen gegevens bevat. De bekende gezamenlijke namen van de beek worden opgeslagen in de linkerkolom en aangepaste gezamenlijke namen (opgeslagen in een .BVH-bestand) worden opgeslagen in de bijbehorende rechter kolom.

Hoe een bestand openen MNM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MNM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MNM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MNM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MNM openen

Andere problemen met een bestand MNM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MNM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MNM:

  • het gekozen bestand MNM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MNM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MNM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand