Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MNS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MNS. Als je het bestand wilt openen MNS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MNS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Interface Settings Format Autodesk

Wat is een bestand MNS?

Gebruikersinterface instellingsbestand gebruikt door AutoCAD, een 2D en 3D ontwerp en documentatie tool. Opslaan ASCII-teksteigenschappen die bepalen hoe gebruikersinterfaceelementen worden weergegeven. Kan gebruikt worden voor het aanpassen van de AutoCAD werkruimte layout.

AutoCAD ondersteund MNS-bestanden voor versie 2006. MNS-bestanden zijn hetzelfde als .MNU-bestanden, maar kunnen geen speciale opmaak of opmerkingen bevatten.

Autodesk heeft MNS-bestanden vervangen door het .CUI-bestandsformaat in AutoCAD 2006. CUI-bestanden werden later vervangen door .CUIX-bestanden in AutoCAD 2010. MNS-bestanden kunnen worden omgezet naar CUIX-bestanden met het tabblad Overdracht van het CUI-commando in AutoCAD 2010.

Hoe een bestand openen MNS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MNS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MNS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MNS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MNS openen

Andere problemen met een bestand MNS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MNS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MNS:

  • het gekozen bestand MNS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MNS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MNS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand