Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MNU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MNU. Als je het bestand wilt openen MNU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MNU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk AutoCAD Menu Format Autodesk

Wat is een bestand MNU?

Interface-lay-out-definitiebestand dat wordt gebruikt door AutoCAD 2D- en 3D CAD-software en 3ds Max 3D-modelleringssoftware. Bevat ASCII-tekstdefinities die de weergaveeigenschappen van gebruikersinterface-elementen specificeren. Wordt gebruikt om de lay-out van de gebruikerswerkruimte aan te passen.

MNU-bestanden werden gebruikt door oudere AutoCAD-versies voorafgaand aan AutoCAD 2006. De standaard interface-lay-out is opgeslagen in een bestand met de naam acad.Mnu, die kan worden aangevuld met extra aangepaste lay-outs.

Voor AutoCAD-software lijken MNU-bestanden op .MNS-bestanden, die hetzelfde formaat gebruiken, maar bevatten geen opmerkingen of speciale opmaak.

MNU-bestanden werden vervangen door .CUI-bestanden in AutoCAD 2006. CUI-bestanden werden vervolgens vervangen door de nieuwe .CUIX-bestanden in AutoCAD 2010. CUIX-bestanden kunnen worden gegenereerd uit MNU-bestanden in AutoCAD 2010 met het tabblad Transfer van het CUI-commando.

Hoe een bestand openen MNU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MNU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MNU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MNU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MNU openen

Andere problemen met een bestand MNU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MNU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MNU:

  • het gekozen bestand MNU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MNU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MNU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand