Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MNV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MNV. Als je het bestand wilt openen MNV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MNV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony PlayStation Movie Format Sony

Wat is een bestand MNV?

Eigen filmformaat gebruikt door de Sony PlayStation 3 (PS3) en de PlayStation Portable (PSP). Kan kopieerbeveiliging bevatten die de systemen waaruit het bestand kan worden afgespeeld, inclusief een start- en vervaldatum die de lengte van de tijd beperkt waarin de film kan worden gespeeld (voor online filmverhuur).

MNV-bestanden kunnen worden gedownload van Sony's PLAYSTATION Store. Ze kunnen alleen worden afgespeeld op een PlayStation 3-console of een Sony PSP.

Hoe een bestand openen MNV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MNV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MNV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MNV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MNV openen

Andere problemen met een bestand MNV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MNV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MNV:

  • het gekozen bestand MNV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MNV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MNV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand