Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MNY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MNY. Als je het bestand wilt openen MNY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MNY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Money Data Format Microsoft

Wat is een bestand MNY?

Financieel gegevensbestand gemaakt door Microsoft Money, een programma voor het beheren van persoonlijke of bedrijfsfinanciën. Kan meerdere accounts bevatten, zoals spaar-, controle- en beleggingsrekeningen.

Microsoft Money is gestaakt.

Hoe een bestand openen MNY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MNY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MNY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MNY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MNY openen

Andere problemen met een bestand MNY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MNY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MNY:

  • het gekozen bestand MNY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MNY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MNY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand