Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MOB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MOB. Als je het bestand wilt openen MOB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MOB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MOBTV Video Format MediaCorp

Wat is een bestand MOB?

Videobestand gedownload van MOBTV (MediaCorp Online Broadband Television), een abonnement gebaseerde videodienst beschikbaar in Singapore. Kan worden geopend door Microsoft Windows Media Player, maar kan DRM-beveiliging bevatten, waarvoor een actief MOBTV-account nodig is om de video te kunnen afspelen.

MOBTV werd in 2010 onderdeel van xinmsn, een samenwerking tussen MediaCorp en Microsoft. De xinmsn-service maakt gebruik van een standaard Silverlight-formaat en het MOB-formaat wordt niet meer ondersteund.

Hoe een bestand openen MOB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MOB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MOB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MOB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MOB openen

Andere problemen met een bestand MOB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MOB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MOB:

  • het gekozen bestand MOB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MOB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MOB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand