Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MODD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MODD. Als je het bestand wilt openen MODD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MODD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony Video Analysis Format Sony

Wat is een bestand MODD?

Informatiebestand waarin metagegevens worden opgeslagen over een videoclip die is opgenomen met een Sony-camcorder. Opgeslagen samen met een high definition. M2TS bestand of een standaarddefinitie .MPG bestand. Mag de datum- en tijdinformatie en andere relevante gegevens bevatten.

De gegevens opgeslagen in MODD-bestanden worden gebruikt door de functie Video Analyse in Sony Picture Motion Browser.

Hoe een bestand openen MODD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MODD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MODD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MODD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MODD openen

Andere problemen met een bestand MODD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MODD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MODD:

  • het gekozen bestand MODD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MODD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MODD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand