Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MODULE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MODULE. Als je het bestand wilt openen MODULE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MODULE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Drupal Module Format Drupal

Wat is een bestand MODULE?

Modulebestand gebruikt door Drupal, een content management systeem (CMS) voor websites. Bevat broncode geschreven in PHP. Wordt gebruikt om functionaliteit toe te voegen aan de basis Drupal-installatie, zoals nieuwe pagina-indelingen, agenda popups, login formulieren en ontwikkelaar tools.

MODULE-bestanden moeten een bijbehorend .INFO-bestand hebben dat Drupal over de module vertelt. Het INFO-bestand moet dezelfde voornaam voor het bestandsnaam hebben als het MODULE-bestand en moet zich in dezelfde map bevinden. De bestanden moeten worden geïnstalleerd naar de / modules / directory, die typisch is gelegen op sites / mysite / modules /.

Terwijl .PHP-bestanden een sluiting bevatten?>. PHP-tag wanneer de broncode is beëindigd, MODULE-bestanden niet.

Hoe een bestand openen MODULE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MODULE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MODULE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MODULE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MODULE openen

Andere problemen met een bestand MODULE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MODULE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MODULE:

  • het gekozen bestand MODULE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MODULE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MODULE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand