Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MOF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MOF. Als je het bestand wilt openen MOF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MOF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Systems Management Server Managed Object Format Desktop Management Task Force

Wat is een bestand MOF?

Bestand aangemaakt in het beheerde objectformaat (MOF) dat de klassen van de algemene informatiemodel (CIM) beschrijft. Definieert tekstbeschrijvingen van klassen die door een provider worden gebruikt om gegevens te retourneren. Vaak gebruikt de Windows Management Instrumentation (WMI) instellingen te veranderen en over te dragen tussen computers.

MOF-bestanden worden geprogrammeerd in een taal afgeleid van de syntax van Microsoft Visual C ++. Ze kunnen worden samengesteld in de WMI repository met behulp van het programma Mofcomp.Exe. Ze zijn meestal gebundeld met een bijbehorend .DLL-bestand, dat de skeletcode bevat die de data geeft die is gedefinieerd in het MOF-bestand.

Het MOF-bestandsformaat en compiler zijn ontwikkeld door de Desktop Management Task Force (DMTF).

Hoe een bestand openen MOF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MOF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MOF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MOF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MOF openen

Andere problemen met een bestand MOF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MOF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MOF:

  • het gekozen bestand MOF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MOF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MOF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand