Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MOFF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MOFF. Als je het bestand wilt openen MOFF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MOFF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony AVCHD Index Format Sony

Wat is een bestand MOFF?

Bestand gebruikt door Picture in Motion Browser, een Sony-programma dat video's afspeelt en analyseert. Bevat een index van geregistreerde analysegegevens. Gecreëerd naast een .MODD bestand om een ​​.M2TS film te analyseren.

Als het MOFF- of MODD-bestand ontbreekt, kan het M2TS-videobestand nog steeds worden afgespeeld. De video analyse data is echter niet beschikbaar.

MOFF-bestanden bevatten geen videodata.

Hoe een bestand openen MOFF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MOFF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MOFF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MOFF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MOFF openen

Andere problemen met een bestand MOFF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MOFF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MOFF:

  • het gekozen bestand MOFF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MOFF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MOFF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand