Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MOHO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MOHO. Als je het bestand wilt openen MOHO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MOHO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Anime Studio Animation Project Format Smith Micro

Wat is een bestand MOHO?

Animatieproject gemaakt door vroege versies van Anime Studio, een animatieprogramma dat is ontworpen voor het maken van animefilms. Bevat lagen, objecten en een tijdlijn. Mag ook stijlen en effecten bevatten die kunnen worden toegepast op objecten die in de video worden gebruikt.

MOHO-bestanden werden oorspronkelijk gecreëerd door Moho, een cartoon animatieprogramma dat werd vervangen door Anime Studio. Vroege versies van Anime Studio gebruikten de MOHO extensie, maar de huidige versies van het programma bewaren projecten met een .ANME-bestandsextensie. Huidige versies van Anime Studio ondersteunen nog steeds MOHO-bestanden.

Hoe een bestand openen MOHO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MOHO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MOHO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MOHO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MOHO openen

Andere problemen met een bestand MOHO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MOHO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MOHO:

  • het gekozen bestand MOHO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MOHO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MOHO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand