Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MOL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MOL. Als je het bestand wilt openen MOL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MOL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MDL Molfile Molecule Format Symyx Technologies

Wat is een bestand MOL?

Moleculaire data bestand gemaakt in het MDL Molfile formaat, een chemische bestandsindeling. Bevat gewone tekstinformatie en slaat informatie over atomen en obligaties op. Wordt vaak gebruikt als standaard uitwisselingsformaat voor moleculaire informatie.

MDL Molfiles gebruikt ook de .SDF extensie.

Hoe een bestand openen MOL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MOL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MOL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MOL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MOL openen

Andere problemen met een bestand MOL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MOL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MOL:

  • het gekozen bestand MOL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MOL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MOL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand