Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MOOV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MOOV. Als je het bestand wilt openen MOOV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MOOV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple QuickTime Movie Format Apple

Wat is een bestand MOOV?

Filmbestand gebruikt voor het opslaan van gecomprimeerde films in een gemeenschappelijk multimediaformaat. Bevat gecomprimeerde audio- en videodata. Format ontwikkeld door Apple, maar nu erkend als cross-platform.

MOOV-bestanden worden meestal gezien met een .MOV-extensie. ".Moov" werd oorspronkelijk gebruikt als de standaard Macintosh-extensie, en ".Mov" werd gebruikt voor Windows QuickTime. ".Mov" werd later de aanvaarde extensie voor beide platforms.

Hoe een bestand openen MOOV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MOOV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MOOV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MOOV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MOOV openen

Andere problemen met een bestand MOOV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MOOV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MOOV:

  • het gekozen bestand MOOV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MOOV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MOOV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand