Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MOS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MOS. Als je het bestand wilt openen MOS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MOS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mamiya Digital Camera RAW Image Format Leaf Imaging

Wat is een bestand MOS?

RAW beeld gevangen door verschillende soorten digitale camera's, zoals de Leaf Aptus-serie en Mamiya-camera's. Beveiligt een digitale afbeelding in een niet-gecomprimeerde indeling. Kan worden geopend en bewerkt met behulp van enkele bewerkingsprogramma's.

Het MOS-bestand formaat is ontwikkeld door Leaf, een langdurige ontwikkelaar van digitale camera's. Verschillende Bladcamera's, waaronder de Aptus-serie, zijn nu ontwikkeld door Leaf Imaging, een dochteronderneming van Fase One.

Hoe een bestand openen MOS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MOS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MOS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MOS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MOS openen

Andere problemen met een bestand MOS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MOS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MOS:

  • het gekozen bestand MOS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MOS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MOS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand