Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MOVIE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MOVIE. Als je het bestand wilt openen MOVIE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MOVIE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple QuickTime Movie Format Apple

Wat is een bestand MOVIE?

Film opgeslagen of geformatteerd in het eigen QuickTime-formaat van Apple. Kan een van de vele typen codecs gebruiken om het bestand te comprimeren, inclusief de H.264 video codec, die een hoogwaardig compressiealgoritme gebruikt. H.264-ondersteuning werd geïntroduceerd met QuickTime 7.0, die werd vrijgegeven met Mac OS X 10.4 Tiger en is ook verkrijgbaar bij QuickTime for Windows.

De meeste QuickTime-films kunnen worden afgespeeld door eerdere versies van QuickTime Player, maar QuickTime 7 of hoger is nodig om H.264-gecodeerde videobestanden te kunnen afspelen.

QuickTime-films kunnen ook de .MOV-extensie gebruiken, die vooral op Windows gebaseerde computers voorkomt.

Hoe een bestand openen MOVIE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MOVIE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MOVIE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MOVIE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MOVIE openen

Andere problemen met een bestand MOVIE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MOVIE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MOVIE:

  • het gekozen bestand MOVIE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MOVIE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MOVIE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand