Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MP. Als je het bestand wilt openen MP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk Maya Personal Learning Edition Format Autodesk

Wat is een bestand MP?

Project gemaakt met Maya Personal Learning Edition (PLE), een 3D-modelleringsprogramma ontwikkeld voor niet-commercieel gebruik. Net als een .MA-bestand, maar opgeslagen in een niet-commercieel formaat met een herkenbaar watermerk.

MP bestanden kunnen geopend worden met Maya PLE, maar kunnen niet geopend worden met de commerciële versie van Maya.

Hoe een bestand openen MP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MP openen

Andere problemen met een bestand MP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MP:

  • het gekozen bestand MP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand