Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MP2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MP2. Als je het bestand wilt openen MP2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MP2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sound File (MPEG-1 Layer II Audio Stream) Moving Picture Experts Group

Wat is een bestand MP2?

Audio-formaat dat MPEG-1 Layer II-compressie gebruikt om de bestandsgrootte te verminderen. Voornamelijk vervangen door het alomtegenwoordige .MP3 formaat, maar wordt nog steeds gebruikt voor digitale radio en digitale televisie uitzendingen.

Het standaard MPEG II audio formaat ondersteunt 32, 44,1 en 48 kHz sampling rates en bitrates van 32 tot 320 kbps / sec.

Het MP2-formaat verwijst niet naar een MPEG-2 videobestand, dat gewoonlijk een .MPG-extensie heeft.

Hoe een bestand openen MP2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MP2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MP2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MP2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MP2 openen

Andere problemen met een bestand MP2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MP2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MP2:

  • het gekozen bestand MP2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MP2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MP2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MP2
MP2 naar FLAC