Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MP4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MP4. Als je het bestand wilt openen MP4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MP4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPEG-4 Video File Format Moving Picture Experts Group

Wat is een bestand MP4?

Een MP4-bestand is een multimedia bestand dat vaak gebruikt wordt om een ​​film of videoclip op te slaan, maar kan ook ondertitels of afbeeldingen bevatten. MP4 is kort voor MPEG-4 deel 14, dat is een containerformaat gebaseerd op het QuickTime File Format (QTFF) dat wordt gebruikt door .MOV en .QT bestanden.

MP4-bestanden maken gebruik van MPEG-4 compressie, een standaard ontwikkeld door de Moving Picture Experts Group (MPEG). Dit formaat bevat afzonderlijke compressie voor audio- en video tracks. De video wordt gecomprimeerd met MPEG-4 video codering en audio wordt gecomprimeerd met behulp van AAC compressie, die hetzelfde type audio compressie gebruikt in .AAC bestanden.

Veel populariteit van het MP4-formaat kan worden toegeschreven aan de iTunes Store van Apple, aangezien het formaat wordt gebruikt voor het verspreiden van veel van de media die in de winkel zijn gedownload. Het MP4 formaat wordt ook vaak gebruikt voor streaming video op internet en wordt ondersteund door een breed scala aan videoprogramma's en diverse hardware apparaten.

Hoe een bestand openen MP4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MP4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MP4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MP4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MP4 openen

Andere problemen met een bestand MP4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MP4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MP4:

  • het gekozen bestand MP4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MP4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MP4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MP4
MP4 naar BIKMP4 naar 3GPMP4 naar AACMP4 naar AVIMP4 naar CDAMP4 naar DASHMP4 naar DVR-MSMP4 naar FLVMP4 naar M2TSMP4 naar M4VMP4 naar MKVMP4 naar MOVMP4 naar MP3MP4 naar MPEGMP4 naar MPGMP4 naar MTSMP4 naar OGGMP4 naar SWFMP4 naar TSMP4 naar VOBMP4 naar WMAMP4 naar WMVMP4 naar XVID